dinsdag 2 mei 2017

De budget-jacuzzi van Aldi

Wie zichzelf zag zitten in een bubbelbad van de Aldi, jammer want de budget-jacuzzi van Aldi was binnen vijf minuten uitverkocht. De supermarktketen verkocht een opblaasbaar bubbelbad voor 379 euro. Maar als je er nog een wilt hebben, dan ben je te laat.

Dat zegt een woordvoerder van Aldi tegen RTL Z. Er waren overigens ook niet vreselijk veel jacuzzi’s beschikbaar: in Nederland had Aldi er 500 op voorraad.

Om 11 uur waren ze te verkrijgen, en ze waren binnen vijf minuten allemaal verkocht. Volgens Aldi zochten er zo'n 1000 kopers op een bad op het moment dat de verkoop van start ging. Schrale troost: je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst. Ook zegt de supermarktketen hard te werken om een grotere partij in te slaan 'in de nabije toekomst'.

Bubbelen

Wie er een heeft weten te bemachtigen kan bubbels verwachten uit 120 openingen in de bodem. Het water kan verwarmd worden tot 20 à 40 graden, via een bedieningspaneel naast het bad. Er passen vier mensen in.

Met het vullen ben je wel even bezig, want er gaat 795 liter water in. Pas op als je het ding plaatst op je dakterras: Aldi waarschuwt dat de ondergrond 1136 kilo moet aankunnen – het gewicht van de jacuzzi gevuld met water én vier inzittenden.

Nog iets...

Kijk even op deze link als je Jacuzzi's zoekt: Jacuzi kopen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten