maandag 8 mei 2017

7 Tips bespaartips op zwembaden

Ik merk dat vrijwel alle kopers van zwembaden sterk gericht zijn op de kosten en van het gebruik van een zwembad in de tuin. Vandaar dat ik een aantal tips geef.

De tips:


  1. Kijk goed naar de grootte van het zwembad. Grotere zwembaden zijn niet alleen duurder in aanschaf, ook kosten voor verwarming, waterbehandeling etc zijn stukken hoger
  2. Kies het juiste type zwembad. Alleen een zwembad voor de vakantie van de kinderen? Dan voldoet een Intex bad misschien wel. Voor bouwkundige zwembaden zijn pre-fab baden en foliezwembaden een prima keuze!
  3. Zelf doen of volledig uitbesteden. Hiermee is een grote winst te behalen. Wanneer u zelf kan bouwen heeft dit absoluut de voorkeur.
  4. Energiezuinige producten. Een frequentie-bestuurde zwembadpomp kan tot wel 70% stroom besparen.
  5. Automatische dosering. Een automatische dosering van chloor en pH zorgt voor een veel betere waterkwaliteit. Zo komt er in een zwemseizoen veel minder chemicaliën in het water en dit zorgt direct voor lagere kosten.
  6. Zonne-energie. Voorkom een hoge stroom- of gasrekening door het uitsparen van een warmtepomp of wisselaar.
  7. Isolatie van wanden en/of zwembadvloer. Er zijn diverse manieren om te voorkomen dat warmte uit het zwembad verdwijnt. Denk hierbij aan een goede afdekking of polystyreen bouwstenen.

Meer...

Als je toevallig zwembaden of andere accessoires wilt, bekijk dan deze site!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten